Voditeljica Renata Sopek posljednjih se dana užurbano priprema za odlazak na najveći ski party KnockOut Snow Festival. U francuske Alpe i mjesto Less Ores odlazi po prvi puta, a iako je u odličnoj tjelesnoj formi, odradit će nizinske treninge kako bi bez problema odradila više od 100 kilometara zahtjevnih, ali prekrasnih skijaških staza.

“Skijati sam naučila dosta kasno, prije nekih 10 godina. Međutim, koordinacija pokreta mi je bila toliko dobra da su me čak htjeli slati na amaterska natjecanja, rasturila sam!” – otkrila je atraktivna Renata i dodala: “Godinama sam iza toga išla na skijanje, no posljednje dvije nisam zbog obaveza. Jako se veselim KnockOut Snow Festivalu i odlasku u Francusku, jer ću utvrditi svoje znanje i spojiti ugodno s korisnim.”

Nova oaza Knockout Snow Festivala, skijalište Les Orres leži na nadmorskoj visini od 1550 do 2750 metara i ima 100 kilometara staza koje su većinom crvene, što skijalištu daje posebnu draž za malo iskusnije skijaše. Popularni skijaški centar posjeduje čak 21 crvenu, 4 crne, 6 plavih i 7 zelenih staza, a posjetitelji KnockOut Snow Festivala imat će prilike iskusiti i jedinstvenu adrenalinsku vožnju crnom stazom La Pousterle, koja se ubraja u tri staze u Francuskoj odobrene od strane Međunarodne skijaške federacije te ugošćuje redovite trke Europskog skijaškog kupa.

“Na skijanju u Francuskoj nisam nikad bila pa joj se posebno veselim. Opuštenost ekipe mi je najbolje na skijanjima; zabavljaš se svaki dan, no koliko god da zabava traje, drugi dan ujutro si ponovno na stazi. Sviđa mi se kombinacija zabave i zdravog načina života. Ako će ekipa biti sposobna, rado ćemo odraditi zagrijavanje prije samog skijanja, no idemo se zabavljati i uživati!”, izjavila je Renata Sopek.

Glazbeni dio classic termina KnockOut Snow Festivala ove godine predstavljaju redoviti gosti festivala, zagrebačka rock grupa Hladno pivo, a veliku pozornicu u francuskim Alpama po prvi će puta ugrijati grupa Vatra, beogradski S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka, navodi se u priopćenju.

Više informacija o programu, sadržajima i novom odredištu KnockOut Snow Festivala, kao i o cijenama te načinu prijava, možete pronaći na službenoj stranici Festivala www.knockoutsnowfestival.eu.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.