”Preživljavanje se sastoji od onog što smo dobili, a život čini ono što darujemo”, rekao je Winston Churchill, a darovati maleni znak pozornosti i ‘komadić’ ljubavi najpotrebitijima može promijeniti njihov pogled na svijet.

ŠPK Zrinjski i trenerica u klubu Marina Nožić pokrenuli su akciju koja će obradovati nezaštićenu djecu u S.O.S. selu.

”Prošle godine sam radeći humanitarnu akciju za nezaštićenu djecu u S.O.S. selu došla na ideju da ove godine napravimo akciju prikupljanja božićnih paketića za mališane iz ‘sela’. Želimo napraviti blagdanske paketiće za štićenike ove ustanove, pa ovom prilikom pozivam sve da sudjeluju. Možete donijeti čokolade, slatkiše, igračke, što Vam god padne na pamet. A tko želi može donijeti i gotov paketić za dijete”, rekla je za Moja.ba Marina Nožić inicijatorica ove akcije.

Akcija prikupljanja paketića trajat će do 20. prosinca. S obzirom da se radi o socijalno ugroženoj skupini , o nezaštićenoj djeci, kazala je Marina, dobrodošle su i sve potrebne stvari pored paketića, odjeća, obuća…

”Nadam se da ćemo s akcijom upriličiti i djeda Božićnjaka da djeci što više dočaramo ovo blagdansko vrijeme i uveselimo njihovo djetinjstvo. A samim tim nadam se da ćemo im stvoriti lijepe uspomene”, dodala je Nožić.

Akcija će se odvijati u prostorijama ŠPK Zrinjski na Rudniku svakim radnim danom od 18 do 22 sata, a po potrebi i u danima vikenda. Sve informacije na broj telefona 063 531 096.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.