Pjevačica Pamela Ramljak, koja već godinama uspješno gradi svoju samostalnu glazbenu karijeru, predstavlja svoj novi singl ”Pečat”. Nova pjesma ne nalazi se na njenom aktualnom, ujedno i prvom samostalnom albumu ”Prijateljica”, čime najavljuje rad na novim materijalima što samo dokazuje koliko ozbiljno shvaća svoju ulogu u glazbenom svijetu.

”Pečat” donosi senzualan i brži plesni ritam za kojeg se Pamela odlučila ponukana željama publike na svojim brojnim nastupima. Pjesmu paralelno prati i video spot koji bez imalo sumnje može stati uz bok spotovima vrhunskih svjetskih glazbenika.

Za produkciju nove Pameline pjesme zaslužan je vrhunski stručnjak i glazbenik koji je surađivao s brojnim domaćim zvijezdama – David Vurdelja (Baby Dooks), od nedavno publici još poznatiji kao sudionik poznatog TV show-a ”Tvoje lice zvuči poznato”. Autor teksta i glazbe za pjesmu ”Pečat” sama je Pamela, dok je za mix i mastering zaslužan Miro Lesić.
Spot za novu pjesmu sniman je pod redateljskom palicom Tomislava Povića, na tri lokacije u Zagrebu.

Koju priču donosi novi videospot, ali i sama pjesma, otkriva nam Pamela Ramljak: ”Okosnica radnje spota zapravo je pokušaj da zaboravim čovjeka koji mi je slomio srce ludim izlaskom i provodom s curama, a koji se isprepliće noćnim lutanjem po gradu i kontemplacijom svega što se dogodilo”, te nastavlja što ju je točno inspiriralo za sam tekst pjesme: ”Pjesma zapravo govori o jednom realnom odnosu između muškarca i žene, vezi u kojoj ima nesuglasica i svaki partner ima svoje nedostatke, ali su jedno drugom i s tim nedostacima dovoljni. Za razliku od tipičnih i savršenih ljubavnih priča koje nam većina filmova i serija svakodnevno servira, ovo je jedna ljubavna priča koju živi svatko od nas.”

Pamela u novom video spotu izgleda bolje nego ikad, a za njezin sjajan styling zaslužan je modni stilist i član timova najboljih modnih fotografa, Davor Jelušić. Za besprijekorni make up odgovorna je Iva Berišić, za svaku senzualnu Pamelinu frizuru u spotu Ana Horvatović, dok odjeću potpisuju Sherry Hill i Hippy Garden, navodi se u priopćenju.

 

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.