Problem nedostatka tople vode na Klinici za ginekologiju i porodništvo u SKB Mostar, koji već duže vrijeme muči trudnice, uskoro će biti riješen.

Naime, Mostarske mame i članice istoimene grupe na Facebooku u diskusiji na ovoj grupi su izrazile zabrinutost zbog ovog problema dijeleći svoja iskustva s porodiljnog odjela.

Majke koje su rodile u proteklih pola godine su potvrdile kako su se većinom kupale hladnom vodom, dok su pojedine ‘imale sreće’ i okupale se toplom vodom, jer kako pišu u pojedinim razdobljima dana ima tople vode.

”Rodila sam prije mjesec i pol, istina tuširala sam se hladnom vodom, malo tople je bilo jedan dan oko 17 sati. Ujutro kada nam je i potrebno tuširanje voda je ledena.”, napisala je jedna od majki u komentarima.

”Ležala sam na ginekologiji na BB prije mjesec dana i samo nedjeljom nije bilo vode, ostale dane jeste. Ali znalo bi se dogoditi jedan dan da nema do podne tople vode ili da nema popodne ili je samo mlaka, a ne vruća ”, rekla je jedna od majki nadovezujući se na komentare o razdobljima dana kada se majke mogu kupati u toploj vodi.

Iz SKB Mostar su za Bljesak.info i Moja.ba potvrdili kako su upoznati s problemom povremenog nedostatka tople vode na Klinici za ginekologiju i porođajno SKB Mostar.

”Problem je najizraženiji tijekom nedjelje i ponedjeljka kada je protok grijanja tj. tople vode u Bolnici smanjen na minimum. Razlog je nedostatak financijskih sredstava zbog kojih je reducirana potrošnja goriva. Drugi problem je tehničke prilike gdje u vodovodnim cijevima izvedenim u razdoblju od 1987. do 1990. godine dolazi do miješenja tople i hladne vode”,rekla je za naš portal glasnogovornica Kliničke bolnice u Mostaru Andrijana Pandža.

Istaknula je kako je upravo u tijeku stručna analiza cjelokupne situacije kako bi se iznašlo dugoročno i adekvatno rješenje ovog problema.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.