U četvrtak, 23. srpnja 2015. u 20:30 na Šetnici Nikole Šubića Zrinjskog u Mostaru, mladi perspektivni glazbenici će prirediti humanitarnu svirku za udrugu Minores koja pomaže beskućnicima i socijalno ugroženim obiteljima na području grada Mostara.

”Ljeto je, i pomalo ‘gluho doba’, pa smo nažalost u nestašici s hranom za mjesečne pakete koje spremamo za obitelji. Zahvaljujući velikoj volji i nesebičnosti mladih mostarskih glazbenika, uspjeli smo organizirati humanitarnu svirku”, rekla je za Bljesak.info Anica Ištuk članica udruge Minores, ističući kako će to biti jedno lagano ljetno druženje na šetalištu, u opuštenoj atmosferi, čašu piva, i poznate zabavne, pop i rock melodije.

”Na šetalištu će se izmjenjivati trio Veritas, trio Lazanje, Darko Sunjic i Josip Anicic, te vrlo moguće još po neko glazbeno ime. Svi su glazbenici pristali svirati besplatno, i stvarno zaslužuju svako priznanje i zahvalu, za svoje veliko srce i spremnost na suradnju”, rekla je Ištuk.

Inače, što se tiče priloga, Ištuk je kazala kako će se točiti piva, na principu “daj šta daš”, te biti postavljene kutije za novčane priloge, a naravno ako netko od građana želi, može i sam donijeti namirnice (trajne, nekvarljive) i higijenu (osobnu higijenu, kao i sredstva za pranje rublja, toalet papir…).

”Druženje počinje u 20 i 30 te nema određeno razdoblje trajanja, dok se glazbenici ne umore :). Građani će nas moći pronaći,tj. čuti na šetalištu, svi su dobrodošli”, rekla je Anica.

Volonteri udruge Minores već nekoliko godina pomažu beskućnicima i socijalno ugroženim obiteljima na području grada Mostara te im pomažu dajući im hranu, odjeću, obuću… A krajnji cilj udruge osnivanje centra za beskućnike kojeg nema u cijeloj Hercegovini.

Stoga podržite ove mlade ljude u njihovom hvale vrijendom volonterskom radu, te dođite na šetniccu, zabavite se i pomozite.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.