Tridesetčetverogodišnji Adnan Dvizac Adi, za prijatelje Bambo, najradosniji osmijeh mostarskog hotela Bristol, veliki navijač Veleža, Mostarac i veliki čovjek u najplemenitijem smislu te riječi, bori se s teškom bolešću već godinu dana i u utorak mora na novu operaciju u Novu Bilu, navode u apelu Adnanovi prijatelji.

Nažalost, filijala zdravstva neće snositi troškove operacije. Operacija, dva stenda u jetru i bolnički troškovi iznose 2.500 eura, da bi potom mogao nastaviti liječenje i primati kemo-terapije na Bijelom brijegu u Mostaru.

Iako financijski iscrpljeni, obitelj Adiju nastoji prikupiti novac, ali ne mogu više sami. Njegova kćerka Ema i supruga Elma mole sve dobre ljude, Mostarce i druge da pomognu Adiju da ode na operaciju i nastavi daljnu borbu sa opakom bolešću.

Novčane priloge možete ostaviti na nekoliko mjesta u Mostaru: u Caffe bar F1 (Carina), Pivnica Mostar i Hej taxi bazi u Mostaru.

Uplate možete izvršiti putem banke
– Ziraat banci na žiro račun: 1862 0103 3236 3779
– Ziraat banci na devizni račun: 1862 0154 1036 5189
Swift TZBBBA22
IBAN BA391862015410365189
primalac ADNAN DVIZAC
The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.