Teško bolesnom devetogodišnjem dječaku Andiju Milasu i njegovoj majci Sanji iz Mostara potrebna je pomoć dobrih ljudi. Nezaposlenoj majci Sanji potrebna je pomoć kako bi Andiju osigurala posebnu hranu, lijekove, te platila bolničke troškove.

Maleni Andi boluje od SY West sindroma, SY Willams sindroma, te stenoze srčane arterije, celijakije i drugih bolesti. Njegova bolest je neizlječiva, dijete je s posebnim potrebama i potrebna mu je 24-satna njega.

”Njemu je potrebna doživotna terapija, koja je skupa. Ne smije prestati uzeti lijekove, jer bi umro. Također, potrebna mu je posebna prehrana”, rekla je Sanja Milas za portal Bljesak.info.

”Westov sindrom je najteži oblik epilepsije. On ima osam godina, a ponaša se kao jednogodišnje dijete, ne priča, pomalo nešto hoda, ima zube, ali ne zna žvakati”, ispričala je Sanja.

Mjesečno je malenom Andiju potrebno samo za lijekove 1500 KM, što nezaposlena majka od njegove invalidnine ne može pokriti.

”Ne mogu podnijeti da moje dijete umre jer nema lijekova. On je jako veselo dijete, voli glazbu, igračke koje proizvode zvukove, smije se. Dosta je borben i u njegovim očima se vidi život, on želi živjeti”, rekla je Sanja za Bljesak.info.


Malom borcu Andiju možete pomoći uplatom novca na žiro račun 1402010018351995 Sperbank BH d.d i uplatama iz inozemstva SWIFT SABRBA 22,IBAN BA 39 1402010018351995 s naznakom za malog Andija.

Također više informacija za pomoć možete potražiti i na Andijevoj Facebook stranici.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.