Vaš partner neće nikad htjeti odgovoriti neka pitanja.
Komunikacija ja ključna stvar za normalan odnos, a većina dečki se doslovno igraju s odgovorima na pojedina Vaša pitanja. No i takva pitanja postoje, a muškarac najviše želi da ih nije ni čuo iz Vaših usta.
Kako biste izbjegli neugodnosti u Vašoj vezi donosimo Vam ta 4 pitanja koje nikada nemojte postaviti jačem spolul.

1. Misliš li da sam debela?

Muškarci ovo pitanje preziru. Prije svega, ne postoji jasan način za ispravan odgovor. Ako muškarac kaže ”ne”, žena bi ga mogla optužiti da laže, ali ako on odgovara sa ‘brutalnom’ iskrenošću i kaže: ”Ne, mogli bismo se opustiti uz čokoladu ili sladoled”, to će samo povrijediti ženine osjećaje. Muškarce privlače samouvjerene žene, a postavljanjem pitanja poput ovog mogli biste izgledati kao osoba bez samopouzdanja i kao nesigurna osoba.

2. Kako je tvoja bivša izgledala?

Prije nego što postavite ovo pitanje, razmislite koji je motiv ovog. Jeli pokušavate dobiti dobar uvid u njegov izbor? Jeste li samo znatiželjni? Jeste li ljubomorni na njegovu bivšu? Sada kada ste razmislili o tome, zapitajte se – jeli to zaista važno? Ako on nije s njom, nego s Vama, zašto Vam je to uopće bitno? Postavljanjem ovakvo pitanja opet pokazujete svoju nesigurnost. Veze neće imati funkcionalnosti ako se budete vraćali na bivše.

3. Kontroliranje partnera 

Nazovi me kad dođeš tamo?… i pošalji mi poruku kad se budeš vraćao… i nazove me kad kreneš na spavanje… Dečki vole zvati i dopisivati se s djevojkama, ali samo ako oni to žele.Kada muškarac treba javljati partnerici kada ‘se i pomakne’, dobiva se osjećaj kao da je u okovima.

4. Gdje se vidite za deset godina?

Većina ljudi nemaju 20-godišnje planove za njihove odnose.Muškarci žive u trenutku, i u svakoj sekundi koju provedu sa ženom do koje im je stalo.To ne znači da i oni ne žele dugoročne stvari ili imati ciljeve ali ako se muškarac trudi oko Vas, on neće razmišljati o stvarima koje će se dogoditi za 10 godina.
Muškarac je najvjerojatnije zadovoljan kako Vaša veza funkcionira, te želi da se takva veza i nastavi.

Ponekad žene koje su nesigurne postavljat će pitanja o ženidbi. djeci, kupovini kuće. Ako se osjećate nesigurno u Vašem odnosu, to definitno nije potrebno gajiti, ali ako ne pokušate postaviti zamku s ovim pitanjem, onda je to samo veza na par mjeseci.

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.