Plesni Centar ProDance, koji djeluje tek dvije godine, iza sebe bilježi velik broj plesnih uspjeha i priznanja, koji su rezultat njihovog mukotrpnog rada i truda.

Mladi i entuzijastični treneri Ivana Marić, Valerija Ćubela, Ana Marić i Josip Bošnjak, plesom se bave već preko 12 godina, a odlučili su se upustiti u jedan ovakav projekt, jer znanje i ljubav prema plesu žele prenijeti svojim polaznicima.

Klub broji preko 150 članova, različitih starosnih kategorija, od najmlađih 3 godine pa do starijih dobnih skupina. Plesači su raspoređeni u desetak kategorija te plešu street dance, hip hop, jazz dance, latino show.

Pored toga, PC ProDance se može pohvaliti kako je jedini plesni klub u Hercegovini koji trenira plesače u kategorijama latinsko američkih i standardnih plesova.

Ovaj plesni klub je jedna od svijetlih točki grada na Neretvi, koji ime Mostara ponosno nosi po brojnim natjecanjima, kako državnim tako i međunarodnim.

Zbog svih uspjeha, ovaj klub se s pravom nalazi na kulturnoj mapi Mostara, što će dokazati manifestacijom koju organizira, a koja će zasigurno pružiti jedinstven plesni doživljaj mnogobrojnim posjetiteljima.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.