Ove godine Pampers i UNICEF slave 10 godina svog partnerstva u kampanji 1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život. Tijekom ovog razdoblja pokazali smo da zajedno možemo poboljšati živote majki i djece širom svijeta.

U znak zahvalnosti svim roditeljima iz BiH koji su podržali kampanju, Pampers želi podržati 10 porodilišta u BiH, darujući im namještaj i pelene za novorođenčad. Na ovaj način, Pampers nastavlja sa svojim planom da doprinese njezi beba u prvim danima njihovih života, nudeći podršku porodilištima.

Na Pampersovoj Facebook stranici svatko može glasovati za grad u BiH, gdje će porodilište biti modernizirano uz Pampersovu pomoć. Svaki glas predstavlja šansu određenom porodilištu za modernizaciju. Pridružite nam se, i vaša gesta dobre volje pomoći će majkama i bebama u Bosni i Hercegovini, ali i širom svijeta, pokazujući još jednom da zajedno možemo promijeniti svijet na bolje. Svaki pojedinac može postati “glas” u Pampers – UNICEF partnerstvu “1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život” za poboljšanje života majki i djece širom svijeta.

Posjetite nas na Facebook stranici i glasujte za grad u BiH, koji treba dobiti Pampersovu donaciju. Materijali i oprema će početkom 2016. godine biti dostavljeni u 10 porodilišta u Bosni i Hercegovini.

rsz_pamp1

Partnerstvo Pampers-a i UNICEF-a traje 10 godina, a tijekom ovog razdoblja majčinski i neonatalni tetanus eliminiran je u 17 zemalja. Pampers poziva roditelje da se pridruže u specijalnoj rođendanskoj želji: da pomognu eliminaciji majčinskog i neonatalnog tetanusa (MNT) gdje god da predstavlja prijetnju. Majčinski i neonatalni tetanus (MNT) pogađa obitelji u nekim od najsiromašnijih dijelova svijeta, a pojavljuje se kada su novorođenčad inficirana nehigijenskom porodnom praksom kao direktnim uzrokom – kao što je presjecanje pupčane vrpce nesterilizanim instrumentima. Jednom kada se neonatalni tetanus prenese, ne postoji pravi lijek, a MNT još uvijek odnosi živote 49.000 novorođenčadi svake godine, što je ekvivalent umiranja jedne bebe svakih 11 minuta.

Već 10 godina Pampers-ovo i UNICEF-ovo partnerstvo ima samo jednu želju: eliminirati majčinski i neonatalni tetanus svuda. Zahvaljujući podršci roditelja, od početka kampanje “1 pakovanje – 1 vakcina koja spašava život”, procijenjeno je da je spašeno 500,000 novorođenih beba, a da jedna vakcina stigne do majke i njene bebe svake sekunde, priopćeno je.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.