Pamela Ramljak premijerno predstavlja novi glazbeni hit “Vikend” i nastavlja niz odličnih pjesama koje su je lansirale u vrh hrvatske glazbene scene.

Uz svoje vrhunske vokalne mogućnosti, pjevačica Pamela Ramljak uvijek je plijenila pažnju svojom svestranošću, pa je nerijetko sama pisala glazbu i tekstove za svoje glazbene uspješnice. Ništa drugačije nije ni danas, kada premijerno predstavlja “Vikend”, pjesmu za koju je sama napisala glazbu i koja bi se prema prvim reakcijama trebala “potući” za vrhove hrvatskih glazbenih ljestvica.

Tekst zajednički potpisuju Pamela Ramljak i Antonija Šola, dok je za aranžman zadužen srpski producent i hitmaker Saša Mare Milošević.

Razlog zašto je Pamela Ramljak i ovaj put izabrala provjerenu i kvalitetnu ekipu je činjenica da je hit singl “Ispod kože” koji je objavljen u svibnju ove godine prikupio više 700 000 pogleda na YouTube-u te da su kritike bile izrazito pozitivne.

Režiju spota potpisuje talentirani Vedad Jašarević koji je režirao neke od najpoznatijih Severininih spotova, a čije je ideje Pamela Ramljak vrlo brzo prihvatila i uživala u snimanju. Spot je sniman na različitim lokacijama u Beogradu i nakon šest mjeseci, Pamela Ramljak ponovo u rukama ima glazbeni hit.

”Vikend” će sigurno pronaći put do svojih slušatelja i postati nezaobilazni dio programa vodećih radio postaja, priopćeno je.

 

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.