Ova baka nikada u životu nije bojala kosu, pa je to po prvi puta odlučila učiniti sa 86 godina, a boja za koju se odlučila bila je poprilično hrabar izbor. Baka je kosu obojala u ljubičasto, a fotografija njene nove frizure izazvala je oduševljenje na Instagramu.

Helen Magcalas nikad sa svojom kosom nije radila nikakve drastične promjene, ali u posljednje vrijeme razmišljala je o bojenju kose, nakon što je vidjela kako njena unuka Jessica Lesaca genijalno nosi razne boje, poput zelene i crvene.


Jessica je za Elite Daily izjavila kako je njena baka poželjela kosu “duginih boja” za nadolazeće obiteljsko vjenčanje, ali frizerka Jessica Gonzalez smatrala je da bi takvo što ipak bilo previše drastično, pa joj je na kosi napravila zanimljiv efekt u nekoliko nijansi ljubičaste boje te njena kosa sad podsjeća na šećernu vunu.

Iz Olaplex-a su Heleninu fotografiju prije i poslije objavili na svom Instagramu, a dosad je ondje skupila više od 37 tisuća lajkova i hrpu pozitivnih komentara. Jessica je priznala kako je baka u početku bila pomalo skeptična, ali je na kraju sve ispalo odlično.

“U početku je bila nervozna, ali jednom kada je cijeli proces započeo, postala je dosta uzbuđena. U trenutku kad smo joj s glave skinuli ručnik, oko nje se okupila manja skupina znatiželjnih ljudi. Nismo se mogli prestati smješkati zbog činjenice da izgleda naprosto preslatko s kosom u stilu šećerne vune”, ispričala je Jessica.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.