Neki od najpoznatijih bh. modnih kreatora i brendova predstavili svoje nove kolekcije na 37. Nivea BiH Fashion Weeku, koji je jučer službeno otvoren u Sarajevu.

Ovaj tjedan mode otvorila je poznata bh. modna kreatorica Emina Husedžinović-Ibrahimović, koja je predstavila i svoju novu kolekciju “Viktorijanska šuma” inspiriranu 19. stoljećem, kada žene preuzimaju modnu scenu. Kolekcijom prevladava klasična crna boja, koja je sinonim za eleganciju i luksuz.

nfw-2016-kolaz

Poznati muški brand “Jeordie’s” pokazao je najnoviju kolekciju koju su nosili poznati manekeni modne agencije Abc models.

nfw-2016-muskarci

Publike je također uživala i u svečanim haljinama modnog studija “Anastasija Fashion” iz Banje Luke, koji prati svjetske trendove i na svoje police uvijek donosi moderne i kvalitetne stvari.

Studio-Hills” predstavio je kolekciju vjenčanica koje su plijenile pažnju posjetitelja svojom dozom svečanosti i blještavila.

Dizajner Emir Medić iz Dusseldorfa, porijeklom iz Doboja, predstavio je novu kolekciju “Dazzle ss17“, priopćili su organizatori.

nwf-2016-kolaz4

nfw-2016-kolaz-3

nfw-2016-4

nfw-2016-5

The following two tabs change content below.
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.