U subotu 8.11. u 17 sati u Međugorju će se otvoriti i ujedno sa radom početi studio ‘Pokret’. Svojim djelovanjem žele doprinijeti cjelokupnoj populaciji, od začeća radeći s trudnicama kroz psihofizičku pripremu za porod, zatim sa djecom kroz korektivnu gimnastiku u najranijoj životnoj dobi, te kroz medicinsku gimnastiku za zrelu životnu dob.

Ideja je nastala dugogodišnjim radom g-đe Lucije Bajkuše diplomirane fiziotrapeutkinje koja je osluškujući potrebe svojih građana, oformila stručnim tim, ginekologa i educirane sestre za edukaciju trudnica,  fizijatra, fizioterapeuta, ortopeda,  koji će biti na raspolaganju i koji će pomoći građanima Međugorja, ali i ostalim zainteresiranim. Projekt radi uz suradnju kolegice Antonele Marinčić ,također diplomirane fizioterapetkinje koja je ujedno i Bobath terapeut, te će se uz sve navedeno održavati i Bobath (neurorazvojna) terapija za djecu uz nadzor liječnika.

Veliku podršku ovoj ideji pružio je tenisač Marin Čilić, koji je za potrebe rada studia ‘Pokret’ omogućio prostor i potrebnu opremu.

Prijatelj ‘Pokreta’ koji su pružili podršku u radu sa trudnicama je vodeća evropska i svjetska banka matičnih ćelija iz pupčane vrpce, CryoSave.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.