Program predstojećeg tjedna mode 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo revijalno predstavlja najkvalitetnije aktere naše modne scene koji imaju kontinuitet u dizajniranju, sposobnost za dizajn i kreativnost.

Svoje kolekcije će između ostalih predstaviti modni dizajneri Ernada Mujić i njen brend “PARADI COUTURE”, Tea Zubović osnivač brenda “ART BY TEA”, Emir Medić, Tolga Cam, Marijeta Ferri, Anastasija Fashion, Modiana, Deichmann, Aida Vrabac, Svjetlana Vuković Ceca, Marina Kosorić, Istok Bratić, Wera Berto, i dr.

rsz_38_nivea_bh_fashion_week_sarajevo_ok_najava

Zakoračite u svijet mode i prijavite se u najuspješniju modnu agenciju Abc models Mgmt International koja je odskočna daska za poslovni uspjeh bh modela u svjetskim prijestolnicama mode, stoji u priopćenju.

Pozivamo sve zainteresirane djevojke od 14-24 godine da dođu na generalni casting povodom revija dizajnerskih kolekcija za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo , koji će se održati 26. travnja u hotelu “Holiday” sa početkom u 17h. Najboljima će biti pružena prilika da rade revije na najutjecajnijem tjednu mode, ali i mogućnost da se predstave mnogobrojnim modnim scoutima koji dolaze iz Turske, Italije, Austrije i Francuske”, proučuju organizatori.

38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo će se održati od 27.-29.04.2017 u hotelu “Holiday” u 20h. u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora BiH i izvršnoj produkciji modne agencije ABC Models Mgmt Internacional.
Za dio estetske pripreme bit će zaduženi make up artisti koji su završili master class profesionalne škole šminkanja “Glamorous make-up” kao i mnogobrojni drugi make up artisti I frizeri koji će svojim znanjem, tehnikom i vještinom pokazati nove beauty & hair trendove ove sezone.

Bogati modni program će zasigurno mnoge ostaviti bez daha, a nakon toga očekuje nas After Party uz koji će posjetitelji imati priliku da pored odlične muzike i performansa, uživaju uz RedBull, Vitinku i vina “Anđelić”, priopćeno je.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.