Je li prirodan sjaj rezultat zdrave kože? Djelomice da, naravno: svaka žena sanja o zdravom, prirodno glatkom i besprijekornom tenu, koji je sasvim dovoljan da odrazi svu njezinu ljepotu – unutarnju i vanjsku…te da je učini ponosnom. Ali prirodni sjaj zahtijeva i njegu kože blagotvornim sastojcima, jer zdrava i ujednačena koža govori sama za sebe. Priča priču o suncu, odmoru i uživanju, vedrini i radosti postojanja te o otkrivanju ljepote kojom svaka žena zrači. Ten koji prirodno blista najbolji je pokazatelj zdravlja. Postizanje ljepote na svakodnevnoj razini težnja je svih žena i jedan od načina ponovnog proživljavanja najsretnijih dana.

Kako bi ostvario spomenutu težnju, Lancôme je svoje stručno znanje na području dekorativne kozmetike i njege kože pretočio u novi proizvod – Belle de Teint, svoj prvi puder za prirodni sjaj zdrave kože. Nova make-up tehnika osmišljena je na temelju tri kriterija koje su žene definirale ključnima za postizanje prirodnog sjaja: blistavost, boja i tekstura. Belle de teint uzima u obzir sva tri kriterija i donosi sljedeći učinak:

  • vraća prirodnu blistavost zdrave kože koja zrači sjajem
  • savršeno ujednačava teksturu kože, pojačavajući njezinu blistavost
  • uljepšava ten i ističe njegovu zdravu boju.

Istovremeno djelujući na blistavost, boju i teksturu, Belle de Teint donosi sjaj savršeno zdrave kože, okupane prekrasnom svjetlošću.

Istinski prekrasna koža

Belle de Teint kombinira formulu protkanu sastojcima s blagotvornim svojstvima za kožu i prozračnu teksturu koja prekriva neujednačenosti:

  • Galska ruža za blistavost: poznata je po kontrakcijskim i protuupalnim svojstvima, a kožu čini mekom i blistavom. Po prvi put u Lancômeovoj make-up formuli, latice galske ruže u prahu skladno se stapaju s kompaktnom formulom Belle de Teint, naglašavajući blistavost nijansi i svjetlost tena zahvaljujući delikatnoj ružičastoj boji.
  • Kombinacija obogaćena vitaminima za antioksidacijsko djelovanje: galska ruža povezana je s antioksidacijskim uljima rajčice i marelice. Lipidima bogat ekstrakt rajčice sadrži koncentraciju 2 antioksidanta, vitamina E i likopena, kako bi neutralizirao slobodne radikale i zaštitio stanične membrane. Ulje marelice bogato je vitaminom A poznatom po anti-ageing svojstvima te njeguje kožu, vraćajući joj elastičnost i podatnost.
  • Energizirajući kofein: poznat po svojim stimulativnom svojstvima koja potiču izlučivanje viška tekućine i odčepljuju pore, kofein pruža potrebnu dozu energije – znakovi umora su vidljivo smanjeni, a ten izgleda svježe.
  • Čestice mekog fokusa s trenutačnim učinkom zaglađivanja i sakrivanja nepravilnosti: sitne nesavršenosti na površini kože stvaraju sjene koje su u kontrastu s osvijetljenim dijelovima lica, što dodatno naglašava pore i bore. Elastomeri mekog fokusa uranjaju u nepravilnosti, osvjetljavaju ih i sakrivaju sjene. Perlit i talk upotpunjavaju djelovanje elastomera, upijajući višak sebuma za trenutačni matirajući učinak bez vidljivih nepravilnosti.

Iznimno taktilna i prozračna tekstura Belle de Teint impresivna je formulacija iz Lancômeovih laboratorija koja koži omogućuje da slobodno diše te je obavija suptilnim velom svjetlosti – za vrlo prirodan rezultat šminkanja i nevjerojatan osjećaj odmorene kože koja se kupa u zrakama sunca. Koža je osvijetljena, znakovi umora su uklonjeni, a tekstura se doima zaglađenom.

Osvjetljavanje u skladu s bojom tena

Budući da svijetla koža ne reflektira svjetlost na isti način kao tamnija, razina svjetlosti u puderu Belle de Teint prilagođena je svim tipovima tena kako bi se postigao još prirodniji izgled: količina bisernih pigmenata za svjetliju put je manja, dok je kod tamnije veća, kako bi se kreirao kontrast i osiguralo optimalno, prilagođeno osvjetljenje.

Nijanse 01 do 03 namijenjene su svjetlijoj puti te stoga ne sadrže biserne pigmente; koža je nakon nanošenja matirana i odiše prirodnim sjajem.

Nijanse 04 / 05 namijenjene su tamnijoj puti – kožu obavijaju diskretnom svjetlošću i prirodnim sjajem.

Nijansa 07 namijenjena je najtamnijim bojama tena – velika količina bisernih pigmenata kožu obavija izrazito blistavom svjetlošću prirodnog sjaja, koja uspješno sakriva ‘sivkaste’ podtonove.

 

Belle de Teint nudi sveobuhvatan raspon od 6 nijansi koje se prilagođavaju svim bojama puti, od najsvjetlije do najtamnije, otkrivajući blistavu ljepotu svake žene.

01 Belle de Rose – 02 Belle d’Abricot – 03 Belle de Jour – 04 Belle de Miel

05 Belle de Noisette – 07 Belle de Moka

PREDMET ŽUDNJE

Belle de Teint nije bronzer. Ovaj proizvod kožu obasjava prozračnom svjetlošću dugotrajnog, prirodnog sjaja. Kutijica u toploj i delikatnoj nijansi ružičastog zlata vjerno odražava dragocjeni sadržaj.

Otkrivamo još jednu tajnu…

Ekskluzivni aplikator Flush & Blush najbolji je saveznik za postizanje prirodne blistavosti i sjaja.

  • Blush – kosi dio aplikatora za konturiranje lica i postizanje volumena pomoću igre svjetlosti i sjene.
  • Flush – izduženi, gotovo ravni dio aplikatora za lagano nanošenje i zaglađivanje na čelu i ostalim dijelovima lica.

Nakon nanošenja Belle de Teint, koža je obavijena delikatnim mirisom u kojemu se sjedinjuju note ruže i ylang-ylanga, priopćeno je.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.