Kako bi se jednostavno i brzo spakirali za put, a da ništa ne zaboravite, instalirajte ovih deset fenomenalnih aplikacija.

Trip Advisor zna što vidjeti, sad je još bolji

Turistički vodič Trip Advisor u najnovijoj verziji dobio je offline podršku. Skinite karte, recenzije i vaše lokacije i putujte bez brige o podatkovnom prometu.

Uz Galileo imate sve karte i dok ste offline

Prije puta u Galileo Offline Maps skinite kartu zemlje koju ćete posjetiti i bez problema nađite svaku adresu. Karte se temelje na podacima OpenStreetMapa.

Nema mjesta? Airbnb će vam naći slobodnu sobu

Airbnb nudi više od 34.000 gradova u kojima ćete naći privatni smještaj koji odgovara vašim željama. Sobu ili stan rezervirajte izravno pomoću aplikacije. Sad je dobio i novi vizualni identitet.

Hitlist će vam reći kad je pravo vrijeme za put

Hitlistu izaberite mjesta koja želite posjetiti, a on će vam javiti kad se pojave odlične ponude. Reći će vam i tko je od vaših prijatelja onamo putovao.

Prijatelji vam uz Waze pomažu naći pravi put

Korisnici su ti koji čine Waze boljim. Uživo unose stanje u prometu, radove, kontrole, ali i nove i zanimljive lokacije. Podaci korisnika prilagodit će i vašu rutu.

Zna svaki tečaj i pomoći će u praćenju troškova

Travel Pocket Lite je mobilni kalkulator valuta koji će brzo izračunati tečaj poljskih zlota, ali i pomaže vam da bilježite sve troškove na svom putovanju.

Pobrinut će se da na put ponesete sve što treba

Popis stvari koje nosite bitan je putujete li daleko. Pack the bag s velikom listom predmeta olakšat će vam organizaciju i pripremu prije putovanja.

Uz VSCO Cam uspomene na ljeto žive još dulje

VSCO Cam donosi jednostavan, a iznimno moćan editor fotografija koje možete lako podijeliti na druge mreže. Niz filtra i efekata možete i dodatno kupiti.

Foursquare zna gdje su najbolji kava i muzeji

Lokacijska aplikacija Foursquare služi da se prijavite na neko mjesto, ali i da otkrijete što korisnici o njemu pišu te da unaprijed znate kad posjetiti neki muzej.

Sami birajte glazbenu podlogu na ljetovanju

Ako želite slušati glazbu koju nemate na telefonu, Deezer nudi više od 30 milijuna pjesama. YouTube je besplatan, ali morate paziti na podatkovni promet.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.