U petak 20.11.2015. optika Optotim, koja je smještena u Mepas Mall-u, slavi svoj prvi rođendan. U svojoj prvoj godini rada, optika Optotim obogatila je ponudu i izbor u Mostaru te se dokazala kao vodeća optika u gradu.

Optika Optotim u svom asortimanu nudi brojne poznate brendove kao što su Dolce&Gabbana, Prada, Bvlgari, Ray Ban te mnogi drugi. Ali to nije jedino po čemu se ova optika ističe od drugih. Uz bogat izbor, kako sunčanih naočala tako i dioptrijskih okvira, optika Optotim omogućava Vam da u ugodnoj i toploj atmosferi i uz stručan tim odaberete savršene naočale. Sve Vaše potrebe možete zadovoljiti na jednom mjestu – obaviti oftalmološki pregled, izraditi dioptrijske naočale, izvršiti popravak istih, a sve to u kratkom vremenskom roku.

Ukoliko Vam trebaju sunčane naočale ili dioptrijski okvir, sada je pravo vrijeme za kupovinu. Optika Optotim slavi svoj prvi rođendan,  te za sve kupce priprema mnoštvo iznenađenja. U petak 20.11.2015. svi ste pozvani na ugodno druženje uz pregršt zabave. Sve kupce očekuju pokloni kao i prilika da sudjeluju u bogatoj nagradnoj igri. Također, u optici Optotim očekuju Vas popusti u iznosu od 15%, 20% i 30%. Budite dio slavlja, iskoristite popuste, a uz to osvojite i zanimljive nagrade.

Proslavite s nama uspješnu godinu postojanja, a da u idućoj godini, uz osluškivanje Vaših želja i potreba, postanemo još bolji. Budite dio našeg slavlja. Prepustite nama brigu o Vašim očima. Vaš Optotim!

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.