Franjevački svjetovni red – Mostar organizira sedmi po redu susret za bračne parove pod nazivom „Obiteljsko popodne“. Susret će se održati u nedjelju, 29. studenoga 2015., u dvorani ispod zvonika Franjevačkoga samostana u Mostaru s početkom u 15 sati. Program završava sv. Misom u 18 sati.

Gošća predavačica je Katarina Grgić, prvostupnica sestrinstva i certificirana podučavateljica FertilityCare sustava, te utemeljiteljica i predsjednica Centra za skrb o plodnosti FertilityCare Hrvatska.

U predavanju će biti predstavljene suvremene metode prirodnog planiranja obitelji koje omogućavaju pouzdano i sigurno planiranje trudnoća, kao i skrb za zdravlje žene, te NaPro liječenje koje u skladu s praćenjem plodnosti uspješno liječi neplodnost (žensku i mušku), spontane pobačaje i mnoge druge probleme prokreativnog zdravlja.

Više o FertilityCare sustavu možete saznati na internetskoj stranici: www.fertilitycare.hr

Na susret su pozvani bračni parovi sa ili bez djece. Za vrijeme susreta bit će organiziran program za djecu uzrasta od 5 do 12 godina kako bi roditelji mogli nesmetano sudjelovati u programu. Potrebno je prijaviti se za susret uz obvezno navođenje broja i uzrasta djece koju planirate povesti. Prijave slati na e-adresu: obiteljski.susreti@gmail.com

Pozovite svoje prijatelje i dođite, saznajte više o prokreativnom zdravlju, prirodnom planiranju obitelji i liječenju neplodnosti, te potražite odgovore na svoja pitanja!

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.