Nakon uspješne revije na jednom od 5 najvećih tjedana mode u svijetu, “Vancouver Fashion Week”, mladi dizajner Marko Feher snimio editorijal za kolekciju “Indestructible” s kojom se predstavio i na 34. Nivea BH Fashion Week Sarajevo.
Kolekciju koju je predstavio u Kanadi, “Indestructible”, Marko je po prvi put predstavio u Europi, točnije u Sarajevu.

“Neuništivi” je pokupio velike pohvale svjetske javnosti, kritičara, medija, dovoljno je reći da je kolekciju objavio najpoznatiji modni časopis “Vogue”, nakon kojega kolekciju objavljuje velik broj medija iz cijelog svijeta, pa tako i Britanski “Glamour”.
“Indestructible” je kolekcija u nijansama sive skale, u kojoj preovladava crna. Materijali su koža, pamuk, vuna, lan.

Ekskluzivno editorijal nove kolekcije “Indestructible” potpisuju:
Photographer: Igor Lazić
Designer: Marko Feher
Make up: Adi Hasić
Modeli: Modna agencija Abc Models

Podsjećamo da je Marko bio pobjednik prvog modnog natječaja “Perwoll New Generation” prošle godine, a ove godine bio je jedan od članova stručnog žirija koji je zajedno s ostalim članovima izabrao novu dizajnersku zvijezdu BH modne scene.

“Poslije Nivea BH Fashion Week Sarajevo je sve krenulo burno. Sretan sam što je moj rad prepoznat od strane modnih znalaca. Pobjeda nanatjecanju mladih dizajnera na neki način pružila mi je priliku da se profesionalno počnem baviti poslom koji volim, i nadam se da će nove pobjednice  “Perwoll New Generation 2015″ Lucija Vrljić i Maja Sabljić ali i ostali prvoplasirani mladi dizajneri polako i sigurno graditi blistavu budućnost u modnom svijetu” – rekao je Marko Feher, pobjednik i nositelj prve titule “Perwoll New Generation 2014”.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.