Blake Lively
Osim što sama stilizira svoju kosu, miljenica dizajnera i modnih kritičara Blake Lively šminka se sama.
– Obožavam se sama šminkati, pogotovo za različita događanja, to je jako zabavno. Najviše me veseli eksperimentiranje – istaknula je. I dok za frizure traži inspiraciju na YouTubeu, makeup lookove osmišljava sama.

Blake Lively

Shakira
Iako zarađuje milijune dolara, Shakira se šminka sama. Na pitanje zašto to radi, odgovorila je: Zato što sam dobra u tome. Zato što me to ne košta ništa. I zato što sam brza.

Shakira

Olivia Palermo
Ova se poznata zaljubljenica u modu najviše voli šminkati sama, ali priznaje da rado sluša savjete stručnjaka o nanošenju pudera. – Malo eyelinera i sjenila na očima i sprenmna sam za izlazak. Ruž rijetko nosim jer volim prirodnu boju svojih usana – napomenula je Olivia Palermo.

Olivia Palermo

Diane Kruger
Osim što ne koristi usluge stilista, Diane Kruger je sam svoj majstor i kad je makeup u pitanju. – Šminkam se sama jer želim izgledati i osjećati se kao ja. Nitko ne poznaje moje lice bolje od mene – istaknula je glumica i bivši njemački model.

Diane Kruger

Emmy Rossum
Emmy Rossum umijeće šminkanja naučila je iz video tutoriala na YouTubeu. – Jednostavno upišeš kako napraviti smokey eyes i probaš. Dogodi se katastrofa i onda kreneš iz početka dok to ne svladaš – istaknula je holivudska glumica.

 

Emmy Rossum

Kate Hudson
Sama se šminkam još otkad sam bila djevojčica. Često sam se šalila ako ne uspijem u glumačkom svijetu, barem imam rezervni posao – istaknula je Kate Hudson koje rado šminka i svoje prijateljice.

Kate Hudson

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.