Ako ste zaljubljeni, vjerujemo da Vam je Valentinovo svaki dan. Ako ne želite klasičnu romantičnu večeru, donosimo vam nekoliko prijedloga kako bi se mogli zabaviti na Valentinovo.

1. Gledajte smiješne YouTube klipove

Vjerojatno često gledate smiješne YouTube klipove, ali zašto da ne napravite izlazak od toga. Vi i Vaš partner biste neko vrijeme trebali provesti stvarajući playlistu vaših omiljenih videa, a zatim pregledavajte te video zapise međusobno. ‘Filmska’ noć će postati zabavnija.

2. Potražite zanimljivosti u antikvarnicama

Kupovanje u antikvarnicama je uvijek zabavno – nikada ne znate što ćete naći. Možete pregledati jednu trgovinu ili više, postavite proračunza Vas i Vašeg partnera (20 KM je dovoljno), i pronađite nešto posebno jedno za drugo. Bilo da je antički nakit ili nostalgična figurica, naći ćete nešto mnogo više smisleno i trajnije od čokolade i cvijeća.

3. Volontirajte

Toliko toga u vezi Valentinova je sebično i materijalistički, pa zašto ne provesti ovaj praznik dajući ljubav ? Davanje je psihološki dobro za vas i to će biti dobro iskustvo za vezivanje Vas i Vašeg partnera. Istražite malo gdje biste mogli zajedno volontirati. Jeli potrebna pomoć u Javnoj kuhinji za siromašne ili tetama u dječjim vrtićima, ideja će biti mnogo. Ali Vaš sat vremena kojega biste potrošili na bespotrebno ćaskanje na kavi možete vrlo dobro iskoristiti za ovaj poseban dan s Vašim partnerom, ujedno ćete se dobro osjećati, a i drugima će mnogo značiti.

4. Otiđite na tečaj zajedno

Nakon nekog vremena zajedno, počet će te se osjećati staro i klasično, a to postaje dosadno. Uzmite tečaj da bi naučili nove vještine koje nijedno od vas nije prije pokušalo. Jeste li ikada mogli pretpostaviti da je Vaš partner odličan plesač/ica? Ili da ima prirodni talent za slikanje? Sada možete to učiniti, a možda ste našli mnogo više opcija za izlaske koje možete pokušati u svojoj budućnosti.

5. Gledanje zvijezda

Za ovogodišnje Valentinovo u Hercegovini javljaju vedro vrijeme. Ako živite u gradu, vjerojatno ćete morati voziti izvan područja svog grada da bi gledali zvijezde, ali to će se isplatiti. Ponesite deku, knjigu i malo vina, i jednostavno uživajte u noćnom nebu neko vrijeme.

6. Piknik u zatvorenom prostoru

I sama pomisao na napuštanje kuće usred ove zime ovog Valentinova Vam ledi kosti. Dakle, imajte romantični piknik u dnevnom boravku pored toplog kamina.

7. Budite turisti

Možda ste vidjeli sve što Vaš rodni grad ima i nudi, ali ga možda niste vidjeli s svojim partnerom pored Vas. Otiđite na turistička mjesta u Vašem gradu,ponašajte se kao turisti jedan dan – slikajte se, kupujte suvenire i sve one stvari što turisti rade. Primjerice u Mostaru posjetite Stari grad, Krivu ćupriju, Partizantsko groblje i slične znamenitosti grada.

8. Gledajte sportski događaj

Bilo da ste fan sporta ili ne, zapravo otići na sportski događaj je uzbudljivije nego gledati ga preko TV-a. Uzmite piće i grickalice, i odaberite strane gledalište ako već niste fan nekog tima.

9. Posjetite vinariju

Otiđite u vinariju. Ovisno od Vašeg ukusa u piću, otiđite u lokalnu vinariju na Valentinovo. Ne samo da ćete naučiti kako i kada je Vaše omiljeno vino napravljeno, nego ćete dobiti puno besplatnih uzoraka.

10. Napravite tvrđavu od deka i igrajte društvene igrice

Bit odrasla osoba je zanimljivo ( Kako kome!), ali biti dijete je puno zanimljivije, je li tako? Proputujte unazad u prošlost tako što ćete napraviti tvrđavu u Vašoj dnevnoj sobi i provedite noć tako što ćete igrati društvene igrice.

11. Bavite se sportom

Planinarite, vozite biciklo, idite na rafting, trčite – uradite nešto kako bi izašli na svjež zrak i podigli Vaš adrenalin.

 

 

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.