Muškarci obično čine takve kardinalne pogreške na početku veze da je zapravo pravo čudo kako je ljudski rod uspio opstati toliko dugo, a kamoli evoluirati … evo par nevjerojatno glupih poteza koje je gotovo svaki muškarac napravio i, vjerovali ili ne, i pored toga uspio pronaći životnu partnericu.

Recimo, nedosljednost je prava katastrofa od ponašanja – pokazujete ženi da vam se sviđa, priđete joj, uspijete čak dobiti i telefon, no onda se ne javite?! Pa zašto ste se onda toliko mučili? Sram vas je? Odrastite

Drugi biser je nestajanje – svaki frajer povremeno odglumi Davida Copperfielda i jednostavno nestane s lica Zemlje, iako je veza krenula dobro, pao je i kakav dobar seks, sve kao u bajci – no eto, on se zaboravio pa otišao s dečkima na par dana na more ili se zakopao u posao jer ima deadline … molim?

Doduše, ima i gorih, onih koji jednostavno nestanu, promijene broj moba ili se uporno ne javljaju, odfrendaju se na Fejsu i ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo – a jest, i to puno toga, no oni su odlučili da to ipak nije to, ali nemaju muda čak ni poslati poruku tipa: sorry, ali neće ići … I da, ma koliko to nevjerojatno zvučalo, i takvi na kraju nađu neku siroticu koja nije čula za njihovu praksu, naprave dijete i žive … nekako.

Treća i posljednja pogreška koja je i najčešća je – loša komunikacija. Muškarci i inače nisu neki komunikatori, pogotovo kad u priču uđu pravi osjećaji, no biti mutav lik koji ne zna odgovoriti na poruku već šalje smajlića u svim varijantama, to već stvarno treba znati, prenosi Metro-portal.

No, tu se kriju i oni apsolutno najgori, koji se jave tjedan dana nakon prvog seksa porukicom tipa “Hej, slatkice, vidimo se danas?”

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.