Poznati koktel majstor Marin Nekić i Juicy osmislili su nekoliko jednostavnih, ali osvježavajućih koktela kako bi na najbolji način produžili osjećaj nezaboravnih ljetnih dana i nakon povratka s godišnjih odmora.

Povratak s godišnjih odmora i dolazak hladnijih jesenskih dana ne mora značiti da dolazi i kraj uživanja u ukusnim i osvježavajućim koktelima. Kako bi osjećaj uživanja u blagodatima opuštenog ljeta trajao što dulje, Marin Nekić, poznati i nagrađivani koktel majstor, u suradnji s Juicyjem osmislio je nekoliko jednostavnih koktela s kojima ćete na najbolji način produžiti doživljaj svima omiljenog godišnjeg doba. Cosmo Cooler, Juicy Punch, Apple Jar i Paradiso četiri su jednostavna, ali neodoljiva koktela koja će vas podsjetiti na lude ljetne večeri te vratiti dašak ljeta i u ove jesenske dane.

Svaki od ova četiri koktela predstavljeni su kroz četiri kratka video recepta kako bi ih što lakše mogli i sami pripremiti kod kuće. U kombinaciji s ukusnim Juicy sokovima, ovi će vas kokteli osvježiti i zabaviti, a idealan su dodatak i za svaku zabavu, bez obzira na godišnje doba. Pogledajte kratke video recepte u kojima Marin priprema najbolje Juicy koktele i unesite dah ljeta u svoju svakodnevnicu.

Više informacija o svim Juicy koktelima koje je osmislio Marin Nekić, ali i ostalim Juicy sokovima možete saznati na internetskoj stranici www.juicy.hr, Juicy FB stranci, Juicy Instagram profilu te Juicy You Tube kanalu.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.