U organizaciji Opal Grupe  u Bihaću  je jučer svečano otvoren Sajam vjenčanja.

Ovaj jedinstveni sajam organiziran je prvi put u gradu Bihaću i trajat će dva dana, a na njemu sudjeluje oko 20 izlagača iz BiH i susjedne Hrvatske, javlja Fena.

Sajam je svečano otvorio savjetnik gradonačelnika Bihaća Smail Toromanović, koji je kazao da je sajam dobar put da se promovira grad Bihać i njegova ponuda, u ovom slučaju vezana za organizaciju vjenčanja.

”Ovaj sajam je dobra prilika da se Bišćani i svi Krajišnici upoznaju o organizaciji vjenčanja. Ono što Grad Bihać podržava jeste natalitet i mlade bračne parove kroz darivanje novorođenih beba i na tome ćemo i dalje inzistirati”, kazao je Toromanović.

PR Opal Grupe Dijana Lipovača kaže da je cilj sajma da na jednom mjestu okupi salone vjenčanica, cvjećare, dekoratere, slastičare, fotografe, snimatelje, vizažiste, zlatare i sve ostale koji su svojim uslugama ili proizvodima vezani za takve događaje.

”S druge strane, cilj nam je da omogućimo građanima da se na jednom mjestu informiraju o detaljima organizacije vjenčanja. Na sajmu očekujemo posjetu velikog broja budućih mladenaca”, dodala je Lipovača.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.