Nakon autorskog singla prvijenca ‘O čemu razmišljaš u snu’ mladi talentirani zadranin Boris Rogoznica u svojoj glazbenoj radionici pripremio je novu poslasticu. Riječ je o novom singlu naziva ‘Na mojim rukama’, koji kako kaže za njega ima intimnu vrijednost.

Od novog singla Boris ne očekuje da će pomicati glazbene granice, ali ističe kako je ova pjesma za njega izuzetno posebna. ‘ Napisao sam je i posvetio sinu Donatu, koji me inspirirao za nju, svojom jarkom željom da ga nosim i uspavljujem na rukama. Pomislio sam, ovaj trenutak je toliko poseban da bi o njemu mogao napraviti pjesmu, te sam to i učinio’, kazao je Boris Rogoznica

Pjesma je prilagođena od prvobitne gitarske uspavanke u veselu proljetnu skladbu, čemi je pridonio odličan aranžman Jelenka Hodaka, dok je glazba i tekst Borisovo djelo.

Za spomenuti singl snimljen je i video spot pod redateljskom palicom Borne Kuzmanovića i njegovog We Are Talento tima, koji su zaslužni i za prelijepe kadrove metropole.

Singl ‘Na mojim rukama’ poslušajte na službenom Youtube kanalu HitRecords Discography, dok televizijsku premijeru spota možete pogledati sutra, 01.05. u 19 sati na CMC televiziji.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.