Muškarci nisu toliko komplicirana bića, ali život je kompliciran pa se veze često raspadaju, piše Index.hr

James Fell, bloger koji je u braku već 26 godina ima recept koji garantira da će te muškarac obožavati… zauvijek. Ovo su stvari za koje kaže da će ti zauvijek kupiti njegovu ljubav – upozoravamo, pristup je vrlo… tipično muški:

Hvali njegov penis

Da, klišej je, ali ako malo bolje razmislimo, to uvijek pali. Nema veze kakvo je stvarno stanje i koliko si ih prije vidjela – njegov uvijek mora biti najbolji, najljepši i s najboljom tehnikom.

Izgledaj dobro za njega

I za sebe, naravno. Mnogi će muškarci reći da nemaju problem s tim da im se žena malo (ili jako) opusti u vezi, ali većina njih ipak preferira ženu za kojom drugi okreću glavu.

Očekuj puno od njega

Postavi ga na prijestolje i natjeraj ga da se trudi opravdati svoj status u tvojim očima. Ako ga stalno potičeš da bude bolji i ne dozvoljavaš mu da se opusti, bit će ti nevjerojatno zahvalan.

Malo prigovaraj

Nitko ne voli prigovaranje ali svima je jasno da žene to jednostavno vole raditi. Ipak, ako možeš, tu i tamo se suzdrži od prigovaranja za baš svaku sitnicu.

Iznenadi ga seksom

Muškarci ne vole sva iznenađenja, ali protiv ovog se sigurno neće buniti.

Živi svoj život

Ako muškarac da ga želiš, a ne trebaš, to će mu biti neizmjerno seksi. Muškarac koji vidi da žena ima druge zanimacije osim njega biti će ponosan što ga je učinila jednom od svojih zanimacija.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.