Mušku opsjednutost veličinom svoje “alatke” moglo bi objasniti novo istraživanje koje je otkrilo da jači spol potpuno drugačije percipira veličinu penisa nego žene. Naime muškarci misle da bi idealan penis trebao biti veći nego što to žene smatraju. Prema njima, idealan seksualni partner trebao bi imati penis od 16,6 cm dok su žene za to isto rekle 15,8 cm. Isto je i s prosječnom veličinom. Žene misle da je muški ud u prosjeku velik 13,8 cm, a muškarci 14,1. Penis u erekciji zapravo je u prosjeku dug 13,2 cm.

Istraživanje koje je proveo Dr.Ed otkrilo je da su Poljaci, Austrijanci i Talijani poprilično nerealni oko svoje veličine. Poljaci su predvodnici i misle da je percipirana idealna veličina 17,3 cm, a prosječna 15,7 cm, piše Metro.

No većina muškaraca je ipak zadovoljna svojom veličinom (44,5 posto). Njih 14 posto je vrlo zadovoljno, a samo 1,7 posto izrazito nezadovoljno. Sama dužina ipak ne utječe na njihovo seksualno samopouzdanje. Gotovo 60 posto muškaraca kaže da to nije faktor koji će ih omesti, a samo kod 15,8 posto njih utječe na smanjenje samopouzdanja u krevetu.

Ipak, većina žena drži da je veličina bitna. Njih 67,4 posto je reklo da je to donekle bitno, što znači da mala odstupanja od prosjeka ne utječu na njihovu odluku hoće li se viđati s nekim ili ne. Kod 11,2 posto žena je vrlo bitna, a 21,4 posto ljepšeg spola drži da je veličina potpuno nebitna.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.