Sedam muškaraca iz New Yorka je napisalo kako kažu potpuno iskreni priručnik za žene s jasnim pojašnjenjima što trebaju i što ne trebaju činiti u vezi i u braku.

Knjiga je bazirana na slobodnim, oženjenim i muškarcima u vezi koji postavljaju tezu: ”Svaki muškarac se želi oženiti- Pa zašto ne s tobom?”

Priručnik donosi niz savjeta koji su vezani za svađe, njegovanje muškog ega i slično. ”Napravite mu najdraže jelo, odvucite ga u kadu i s vremena na vrijeme mu izmasirajte stopala”, jedan je od savjeta slobodnog muškarca.

Drugi autor priručnika koji je u braku objašnjava da muškarac ako se ne želi svađati sa ženom nije slab muškarac. ”To aludira upravo na suprotno, da posjeduje unutranju snagu da bi se na inteligentni način izvukao iz nastale situacije”, objašnjava on.

U poglavlju zašto muškarci lažu jedan od autora je ponudio zanimljiv odgovor: ”Govorenje istine je rizično, a i želimo se izvući od toga da se ispovjedamo ženama”.

U priručniku je i pitanje od milijun dolara: ”Zašto muškarci varaju?”. ”Muškarac može varati ženu, a onda doći u njezin krevet i spavati kao beba. Muškarci varaju žene kad izgube za njih interes, a i kada im se pruži prilika da probaju nešto što do sada nisu imali priliku”, rekao je jedan od autora.

Zanimljivi priručnik na tržištu bi se trebao pojaviti 10. veljače 2015. godine.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.