U sklopu projekta “ZID – Zajedno iznad diskriminacije“, čiji je cilj utjecati na nestanak predrasuda kod mladih u BiH, u petak, 18. ožujka na Španjolskom trgu u Mostaru u 13:15 sati održat će se aktivnost “rušenja zida”.

Ovaj projekt financira njemačka fondacija Schuler Helfen Leben (SHL) BiH i realizira se u 5 lokalnih zajednica u Bosni i Hercegovini, a njime se želi utjecati na nestanak predrasuda kod mladih ljudi u BiH, izmijeniti percepciju shvaćanja različitosti, ali i skrenuti pažnju svim stanovnicima BiH, a posebno starosnoj dobi od 15 do 30 godina, na ozbiljnost tog problema, priopćili su iz SHL-a.

“Glavna aktivnost projekta je rušenje zida na kojem će biti ispisane poruke diskriminacije, čime ćemo pokazati da smo spremni napraviti jedan veliki korak ka boljoj budućnosti i životu u zajedništvu. Također, nakon ove aktivnosti, isti dan i s istim ciljem u Šantićevoj ulici u Mostaru upriličit će se crtanje grafita”, navodi se u priopćenju.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.