Prodajni centar Kuća mode u Mostaru 19. ožujka, u četvrtak, s početkom u 11 sati  bit će mjesto održavanja dugoočekivane prezentacije najnovijih modela svjetskih modnih brendova linija za muškarce a za sezonu proljeće – ljeto 2015./2016.

Manekeni Modne agencije ABC models predstavit će uzvanicama i javnosti najnovije modele kolekcija a voditeljica programa bit će Njegica Balorda Moro, Miss BiH za 2004 godinu.

Uzvanice Kuće mode 19. ožujka imat će tako priliku pogledati ekskluzivno najnoviju kolekciju HUGO BOSS brenda, koji već godinama važi za simbol prestiža muške mode i stila.

Profinjenost krojeva je ono što se iz brenda  HUGO BOSS najavljuje i za ovu sezonu a kvalitet materijala i jedinstvenost modnog izričaja kroz odjela  pokazat će i linija ove modne kuće BOSS ORANGE inače u svijetu poznat kao brend namjenjen za muškarce koji vole biti posebni. BOSS ORANGE ove sezone vraća nas u casual vintage novom kolekcijom ističući strastvenu stranu muškaraca.

Iz brenda LACOSTE pokazat će nam mušku kolekciju prigušenih tonova a istrošena jednostavnost je nepogrešiva modna vodilja ove modne kuće koju zadnjih godina proglašavaju za najuticajniju modnu kuću svjetske modne scene. RALPH LAUREN ove sezone najavljuje male promjene kada je paleta boja u pitanju, nepogrešiva crna najavljuje se u najneobičnijim kombinacijama.

BUGATTI je brend od kojeg se očekuje mnogo. Brend čiji su dizajneri inspirisani Italijom i Evropom kroz svoje modele ispričat će priču inspirisanu svjetskim metropolama. REPLAY brend neprikosnovenog dizajna džinsa najavljuje modnu revoluciju.  Urbanom muškarcu bit će svakako zanimljivi modeli brenda PEPE JEANS koji zadniih godina postavlja svojim ležernim stilom trendove odjevanja svijetu.

Mostarcima će se u četvrtak u novootvorenom “Premium” muškom odjelu u Kući mode Mostar predstaviti i modni brend MAC iza neobičnih linija dizajna i različitom paletom boja.

Specijalni gost otvaranja “Premium” muškog odjela u Kući mode Mostar je aktuelni Mister BiH Mirza Karahasanović koji će našu zemlju predstavljati na svjetskom izboru za Mister Svijeta i Best Model BiH 2014 Mevludin Bjelić, koji se specijalno za ovu priliku vratio iz Istanbula.

Pozivamo Vas da dođete na otvaranje “Premium” muškog odjela u Kući Mode Mostar, koja će biti jedinstvena radnja u Mostaru, za muškarce koji prate najnovije trendove.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.