Udruga ”Hrvatski studentski politološki forum” iz Mostara je pokrenula humanitarnu akciju ”Studenti za Jozu Klišanina” koja ima za cilj prikupiti sredstva za njegovo daljnje liječenje.

Akcija je pokrenuta u ponedjeljak, 16. svibnja, a završava u četvrtak, 19. svibnja.

”U tom razdoblju, svakodnevno od 10 do 14 sati, svoje priloge možete dati na štandu koji će biti postavljen ispred Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Ovim akcijom želimo potaknuti studente Sveučilišta u Mostaru da pomognu mladom Jozi, kako bi stao na svoje noge te uživao u životu”, priopćio je Hrvatski studentski politološki forum.

Naime, Jozo Klišanin (24) je mladić iz sela Miši s Buškog Blata, Jozo je 28. srpnja 2015. godine doživio tešku prometnu nesreću na magistralnoj cesti Livno -Tomislavgrad u mjestu Smričani.

U nesreći mu je nagnječena moždina u kralježnici, pa ne osjeća noge. Nakon dužeg liječenja na KBC-u Firule u Splitu, liječnički tim je preporučio daljnju rehabilitaciju u Krapinskim toplicama koja će trajati više od godinu dana. Troškovi liječenja iznose 24 800 kuna ili 3 300 eura mjesečno.

Novac također možete uplatiti na transakcijski račun 45500483000 – Ivanka Klišanin, otvoren kod UniCredit Banke d.d. Mostar s naznakom ”Za Jozu”.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.