U Mostar će se ove zime vratiti blagdanski ugođaj, a grad na Neretvi sigurno će stati uz rame svjetskim metropolama.

Udruženje građana ”Advent” u suradnji s tvrtkom ”Mostarski sajam” organizira ‘Advent u Mostaru’, koji će se održati od 26. studenog 2016. do 8. siječnja 2017. godine.

Zimski grad bit će smješten na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru na preko 4500m2, u 42 dana predstavit će se preko 60 izlagača, a na dvije bine će se organizirat i bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Posjetitelji će svakodnevno imati priliku vidjeti žive jaslice, školske predstave, predstave s djecom iz vrtića, nastupe dječjih bendova, plesnih skupina, mađioničarske trikove…

”U program namjeravamo uključiti djecu predškolskog i školskog uzrasta iz cijelog grada i županije, a nezaobilazan dio našeg programa je i Djeda Mraz koji će s pravim kočijama i vilenjacima uz vesele pjesmice i darove obradovati sve posjetitelje ‘Adventa”’, priopćili su organizatori.

Bogat sadržaj je pripremljen i za one malo starije, tako da će svi posjetitelji imati priliku uživati u nastupima kulturno umjetničkih društava, glazbenim koncertima, pjesničkim večerima, DJ programom…

”Vjerujemo kako će i velikim i malim posjetiteljima biti zanimljivi i živi zološki vrt, ali i klizalište, koje će sigurno u naš grad donijeti pravu zimsku čaroliju”, poručili su organizatori.

Organizatori vjeruju kako će ‘Advent u Mostaru’ ove godine biti mjesto gdje će se povezati sve generacije i uzrasti, te da će u grad na Neretvi vratiti čari, tradiciju i blagdansko ozračje.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.