Povodom međunarodnog Dana žena koji se slavi u nedjelju 8. ožujka u Mostaru je organiziran niz zanimljivih događaja. Osim predstava, tu su i zanimljive glazbene poslastice.

Na Maloj Hrvatskog narodnog kazalište Mostar na Dan žena bit će prikazana predstava ”Sve o ženama” autora Mire Gavrana u režiji Roberta Raponje. Predstava počinje u 19 sati, a u predstavi igraju: Jelena Kordić Kuret, Nikolina Marić i Angela Bulum.

U povodu Dana žena ulaznice su ponuđene po sniženim cijenama,a za kupovinu jedne ulaznice po cijeni od 10 KM drugu ulaznicu dobivate besplatno.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni kazališta svakim radnom danom od 10 do 15 sati ili rezervirati na broj telefona 063 317 348, putem Facebook stranice Hrvatsko narodno kazlište u Mostaru, te e-mailom: hnkmos@gmail.com.

Iste večeri u Narodnom pozorištu Mostar na maloj sceni Studia 64 u 20 sati bit će odigrana predstava ”Soboslikar”.

To je poklon NP ženama Mostara i za dame je ulaz besplatan. Sve što trebate je na vrijeme rezervirati i preuzeti svoje ulaznice. Za muški dio publike ulaznica je 10 KM. Rezervacije možete napraviti: telefonom na broj 036 550 128.

Ukoliko ste zainteresirani da Dan žena provedete uz lagane glazbene note predlažemo Vam da posjetite nastup glazbenika Ive Jurića u Lucullus Music Baru.

Ulaz je slobodan, a mjesto su možete rezervirati na broj 063 908 626.
Iste večeri u OKC Abrašević vas očekuje Party: Flower Floor gdje će glazbu puštati Marina Mimoza.

”Pripremite plesne cipele za cvjetni podij gdje vas očekuju dobara glazba super ekipa i simpatična iznenađenja”, poručuju organizatori.

Ukoliko pak želite Dan žena dočekati na koncertu predlažemo koncert Nenada Milosavljevića, osnivača i lidera grupe ”Galija”. Koncert je zakazan 7. ožujka u 21 sat u OKC-u Abrašević. Cijena karata u pretprodaji iznosi 8 KM, a na dan koncerta 10 KM.

Istu večer, 7. ožujka, u Mostaru će u Oxygenu nastupiti Milan Stanković, u clubu Art Peđa Medenica, a u Lucullus Music Baru acoustic duo ”Daddy King”.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.