Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini (ASuBiH) je nevladina, nestranačka i nepolitička organizacija čiji je osnovni cilj poboljšanje statusa srednjoškolaca u zemlji i okuplja sve mlade koji pohađaju srednju školu na prostoru BiH.

Već od samoga osnivanja (još 2007.g.) počinje i rad po lokalnim timovima, gdje je Mostar od početka.

Tim Mostar je s aktualnom koordinatoricom Eminom Kapetanović i Upravnim odborom tima počeo djelovati u rujnu prošle godine.

Lokalni tim Asocijacije srednjoškolaca (u BiH) u Mostaru trenutno je u potrazi je za novim članovima.

Cilj naše Asocijacije je uključiti što više srednjoškolaca u razne procese gdje se donose odluke vezane za srednjoškolce, stoji u priopćenju.

Značajni projekti koje je naš tim organizirao je Županijsko natjecanje iz bosanskog jezika, zatim iz kemije, razni ”flash mobovi” poput projekta bob36 i onaj najbitniji projekt za našu Asocijaciju je Dan srednjoškolaca, gdje se taj dan posebno želi čuti glas srednjoškolaca. Projekte koje AsuBiH čini nisu samo vezani za obrazovanje već bilo što gdje srednjoškolci mogu biti činitelji promjena.

U ASuBiH se možete učlaniti šaljući poruku na Facebook stranicu sa svojim osobnim podatcima (ime i prezime, datum rođenja, škola, razred, kontakt), priopćeno je.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.