Fashion blogerica iz Mostara Kristina Bašić i nova blogerica portala Moja.ba je u suradnji sa svojom frizerkom Doris donijela savjete za savršen izgled za maturalnu zabavu.

Uz to za maturantice su napravile promo akciju. O čemu se točno radi saznajte u ostatku Kristininog posta.

Nekako plan je bio napraviti post za djevojke sa manjim budžetom. Ne morate imati brdo novca da savršeno izgledate za maturu. Najvažnija stvar je da budete ono što jeste. Zvuči otrcano i stalno to ponavljam, ali je istina.

Haljina koju nosim je šivana i sa materijolm i svime je koštala oko 200 KM, što s obzirom na dužinu koju nosim i nije puno. Naušnice su ručni rad talentirane djevojke Martine čiji rad možete pronaći na stranici MARTINA NAKIT.

Izgledaju odlično, a i više su nego pristupačne. Našminkala sam se sama, tako da ne morate paničariti ako nemate novac za profesionalnu šminku. Možete taj novac radije uložiti u kvalitetan puder koji će Vam koristiti i kasnije. Na youtube ima bezbroj jednostavnih tutoriala koji Vam mogu pomoći.

Frizura je djelo Beauty Studio Prestige i ovo je bio moj izbor, budući da volim opuštenije frizure. Doris je mlada, talentirana frizerka koj odlično zna svoj posao. Za maturantice smo napravili i akciju, tako da ukoliko dodjete sa prijateljicom u Beauty Studio Prestige na drugu frizuru plaćate 50 posto nižu cijenu!! Biti ćete sigurno prezadovoljni rezultatom!

Kristinin rad možete pratiti preko bloga, facebooka ili na portalu www.moja.ba.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.