Blogerica Kristina Bašić  iz Mostara blogingom se bavi godinu i pol dana.

”Iz početka nisam ništa znala o pisanju blogova i nisam imala nikakvog iskustva. Zamislila sam to kao moj mali virtualni dnevnik i tako je ostalo do danas. Kada se vratim na početak vidim koliko sam ustvari odrasla s blogom, kako ja, tako i moje odijevanje”, rekla je Kristina o svom blogu osvrćući se na rad.

Kristina kaže kako je s vremenom naučla dosta korisnih stvari i stekla nova poznanstva, te upoznala druge blogere…

”Čak se i sprijateljite, naprimjer s Lucijom koja vodi blog Shipped from Venus se družim i privatno i jako mi je pomogla sa svojim savjetima. Onda malo po malo počinje rasti i broj ljudi koji prate objave i počinju suradnje. Ja sam ostvarila par suradnji s internet stranicama za online kupovinu i mogu reći da sam jako zadovoljna”, kaže Kristina.

Objašnjavajući način svojih suradnji Kristina govori da stranice kojima se sviđa ono što ona prezentira žele se preko nje reklamirati i ponude suradnju.

”Sve ovisi od dogovora, a najčešće je to da od tih stranica dobijete odjeću za postove. Neke stranice su jako kvalitene, neke malo manje… Meni za sad omiljene suradnje su Romwe i Modress. Nude odličan omjer cijene i kvalitete, a odjeća dolazi kroz neka dva tjedna”, objašanjava Kristina.

Na takvim stranicama, kako kaže, možete naći sve od odjeće, obuće, pa do nakita.

”S tim da ako naručujte uvijek morate paziti na veličinu i dobro pročitati dimenzije. Ono što mogu reći je da sam jako sretna kad vidim da moj blog iz dana u dan raste i što sam upoznala divne ljude i stekla neka nova iskustva i znanja i nadam se da će tako biti i u buduće”, kaže Kristina.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.