Bili su sasvim običan par i njihova priča je bila prilično standardna dok se nije dogodila automobilska nesreća. Jeremy i Justice Stamperpar su iz srednje škole, a 2014. su se napokon i vjenčali. Planirao su djecu i veselili se zajedničkom životu, no samo 20-ak dana nakon vjenčanja planovi su se naglo promijenili.

Justice je doživjela tešku automobilsku nesreću nakon koje je nastradalo njezino pamćenje. Trebali su joj mjeseci fizikalne terapije kako bi se oporavila, no njezino sjećanje se nije vraćalo. Posebno im je teško palo što se ne sjeća najsretnijeg dana njihovog života – vjenčanja. Njezin suprug svakodnevno ju je podsjećao na taj dan, no ništa se nije događalo, piše Index.hr.

Jeremy joj je obećao kako će učiniti sve kako bi imali zajedničko sjećanje na vjenčanje, pa makar ga i ponovili. Njihova priča tada se proširila stranim medijima, a tada su se javile i razne kompanije za organizaciju vjenčanja koje su im htjele darovati sve potrebno za ponovnu svadbu.

Američki par ponovno se vjenčao na godišnjicu braka – 1. kolovoza 2015. “Vjenčanje je događaj kojeg se moraju sjećati oboje, a ne samo jedan partner. Nismo mogli vratiti njezino sjećanje, ali smo ga imali priliku ponovo održati”, rekao je zaljubljeni Jeremy.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.