Znanstvenici su putem ankete, u kojoj je sudjelovalo više od dvije tisuće ljudi ustanovili kako se simptomi migrene u prosjeku počinju pojavljivati u 24., bolovi u leđima u 33., a sijede vlasi u 39. godini života, prenosi Agencija Anadolija.

Naime, znanstvenici su formirali vremensku liniju sa naznačenim periodima u kojima je najveća mogućnost da se boluje od migrene, artritisa, ali i da se dobiju sijede vlasi.

Kako piše britanski list Daily Mail, prema podacima ankete, artritis se pojavljuje u četrdesetim, a pretjerano znojenje pojavljuje se kod žena u menopauzi u pedesetim.

Dvije trećine ispitanika starijih od 30 godina, kazali su kako s vremenom počinju osjećati da njihovo zdravlje vremenom biva narušeno.

Više od polovine ispitanika smatra kako hladno vrijeme utiče na zdravstvene probleme u drugoj i trećoj fazi života, ali i velika većina njih priznalo je da imaju loše navike kao što su konzumiranje cigareta.

Istraživanjem je utvrđeno kako neredovita i nepravilna ishrana, nedovoljno vježbanje, neispavanost i pretjerana konzumacija alkohola i cigareta u velikoj mjeri nepovoljno utiče na zdravlje i otvara mogućnost većem broju oboljenja.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.