Američki glumac Matthew McConaughey, zvijezda filma Interstellar i dobitnik Oscara za ulogu u filmu Dobri dileri iz Dallasa, dobio je svoju zvijezdu na hollywoodskom Šetalištu slavnih.

Ovo je poseban dan. Ovo je velik trenutak za moju karijeru i moju obitelj, rekao je Teksašanin u društvu svoje supruge, Brazilke Camile Alves i njihovo troje djece.

Na proslavi ispred muzeja voštanih figura bile su i njegove partnerice iz Interstellara Anne Hathaway i Jessica Chastain, ali i brojni obožavatelji 45-godišnjega glumca.

Glumac koji je većinu karijere bio poznat po ulogama ljepotana i pametnjakovića u komedijama, napravio je radikalan zaokret u karijeri prihvativši uloge u filmovima Mud i Magic Mike snimljenim 2012. godine, nakon kojih je postao jedan od najtraženijih hollywoodskih glumaca.
Snimanjem filmova puno sam dobio i zahvaljujući njima doživio sam snove za koje nisam ni znao da postoje i koje nastavljam stvarati, rekao je McConaughey dodajući kako se nada da će moći i dalje pripovijedati sjajne priče.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.