Massimo Savić ponovno se vraća u Bosnu i Hercegovinu s novom koncertnom turnejom na kojoj promovira svoj aktualni album ‘1 dan ljubavi‘.

Turneja će započeti u Mostaru, 5. travnja u dvorani ‘Herceg Stjepan Kosača’, slijedi koncert u Zenici, 6. travnja gdje će Massimo pjevati u Bosanskom narodnom pozorištu. Potom će 8. travnja Massimo nastupiti u Gračanici, u Bosanskom kulturnom centru, a 9. travnja, u Sarajevu, u prostoru BKC-a. Turneja će završiti 11. travnja u Bihaću, u dvorani Luke.

Massimovu turneju koja će bez sumnje, kao i sve prethodne bh. turneje popularnog pjevača zasigurno biti rasprodana u rekordnom roku, producira Tomislav Kašljević.

masimo plakat

Miljenik bosanskohercegovačke publike, Massimo, za svoje fanove na ovoj turneji priprema repertoar hitova iz svih svojih glazbenih epoha, od Dorian Gray faze i kultnih pjesama poput “Sjaj u tami” i ”Stranac u noći”, pa sve do hitova ”Suze nam stale na put”, “Iz jednog pogleda”, ”Zar više nema nas”, “Ispod nekog drugog neba“, ”Kladim se na nas” i hita ”Jedan dan ljubavi” s istoimenog albuma.

Pjesma ”Jedan dan ljubavi” već je proglašena najemitiranijom pjesmom na hrvatskim radijskim stanicama u protekloj godini, a također je i jedan od najpopularnijih radijskih hitova u cijeloj regiji. S istog je albuma upravo skinuta pjesma ”Ne dam grijehu na tebe”, koja je također, gotovo preko noći postala još jedan u nizu velikih Massimovih hitova.

Massimo je zagrebačku publiku nedavno raspametio na tri rasprodana koncerta koje je održao u koncertnoj dvorani ‘Vatroslava Lisinskog’, a prethodno turneji u Bosni i Hercegovini, populanog Massima očekuje i dodjela najpoznatije hrvatske glazbene nagrade Porin 17. ožujka, za koju je nominiran u čak sedam kategorija. Inače, Massimo Savić dosad je osvojio najviše nagrada Porin, njih čak devet, za mušku vokalnu izvedbu.

Ulaznice za predstojeću koncertnu turneju Massima Savića mogu se u pretprodaji kupiti od 5. ožujka na svim blagajnama dvorana.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.