Završeno snimanje novog vizuala za najveći BiH i regionalni modni događaj 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo koji potpisuje Marko Feher.

Početkom travnja održati će se najiščekivaniji 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći bh. dizajneri i noviteti bh. modne scene predstaviti svoje nove kolekcije. Kampanju za predstojeći tjedan mode osmislio je vrhunski modni tim okupljen pod kreativnim vodstvom mladog dizajnera Marka Fehera.

Prije samo dvije godine, Marko Feher, bio je prvi pobjednik titule “Perwoll New Generation 2014“, a sada se o njemu priča u modnim krugovima cijelog svijeta.

Britanski Vogue – takozvana modna Biblija, Glamour, najpoznatiji japanski i španski modni portali i mnogi drugi svjetski i regionalni mediji pisali su o Marku i njegovom radu. Njegov brend sada ima londonsku adresu. U teškoj konkurenciji, među više tisuća prijavljenih, Marko Feher je primljen na prestižni koledž Central Saint Martins London, u čijim su klupama bili slavni Alexander Mc Queen, Stella McCartney, Ricardo Tischi, John Galiano i dr. Marko je naš prvi i jedini BH modni dizajner koji je dobio poziv na London Fashion Week u rujnu ove godine, navodi se u priopćenju.

Ovogodišnji vizual modnog događaja 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo nosi parolu “Inovacija”. Sam pojam inovacija dosta je širok, ali kada je moda u pitanju inovacija je ključan pojam. Sve vrsne i vodeće dizajnere u svijetu mode inovacija čini posebnima. Ove godine na našem 36. NIVEA BH Fashion Weeku, imat ćete priliku da vidite etablirane BH modne dizajnere, domaće i inozemne modne kuće kao i mlade neafirmisane dizajnere u sekciji “Perwoll New Generation” koji će se boriti za nagradu od 1000 EURA.

Ines Jovanovic

Kako ne bismo ostavili inovaciju samo na dizajnerima, Udruženje manekena I modnih kreatora BiH, te izvršni producent modna agencija Abc Models Mgmt, za sve gledatelje pripremili su dosta iznenađenja. Za početak otkrivamo da je 36. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo produžio trajanje za jedan dan više, te da će se revije po prvi put održavati na više lokacija, što daje naslutiti da je vrijeme za novu modnu viziju.

Kao zvijezda i zaštitno lice kampanje odabrana je Ines Jovanović, World Top Model Bosne i Hercegovine koja se, na svjetskom izboru World Top Model 2015. održanom 5. prosinca u hotelu Sheraton Parco de Medici u Rimu, kao predstavnica BiH u konkurenciji 40-ak natjecateljica drugih zemalja plasirala u Top 10. Njen talent, karizmu i profesionalnost prepoznali su talijanski modni scouti svjetske agencije Major Model Mgmt, koja broji podružnice u preko 20 svjetskih modnih metropola.

Za njen make up pobrinula se Žana Vučković dok fotografije potpisuje etablirani modni fotograf Saša Savičić, navodi se u priopćenju NFW-a.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.