Prva snimka seksa iz obitelji Kardashian lansirala je Kim i cijelu obitelj među najslavnije osobe svijeta. Sada se navodno sprema i druga, i to od Kardashianke od koje bi vjerojatno to najmanje očekivali.

Kris Jenner, majka Kim i ostalih djevojaka iz klana Kardashian, ima snimku seksa s bivšim suprugom Robertom Kardashianom i spremna ju je prodati onome tko će ponuditi najviše, tvrdi biograf Ian Halperin, piše Index.hr.

Prema njegovim riječima, mediji u Kini i Njemačkoj već nude sedmeroznamenkaste brojke za novi pornić.

Halperin navodi da mu je za snimku rekla pokojna spisateljica Jackie Collins, njihova prijateljica koja je bila fascinirana uspjehom obitelji Kardashian i znala je da Robert voli snimati svoje seksualne avanture s Kris, ali i sa svojim ljubavnicama.

Danas 60-godišnja Kris Jenner bila je u braku s Robertom Kardashianom od 1978. do 1991. i snimka je nastala u tom vremenskom razdoblju. Mnogi tvrde da je ona beskrupulozna poslovna žena koja upravlja cijelim carstvom Kardashianovih i da nikoga ne bi iznenadilo kada bi zaista prodala svoj kućni pornić za novu dozu slave.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.