Jedanaestogodišnji Marko Bošnjak iz Prozora/Rame, nas svaki put ostavi bez teksta svojim izvedbama, i ovaj put je ‘vanserijski’ otpjevao i očarao publiku i žiri.

U novom serijalu Pinkovih Zvezdica, Marko se odlučio za pjesmu Kao moja mati, Zdravka Čolića, i opet rasplakao žiri.

Mnogi su zanijemili, a Marko je jednostavno ponovo bio fantastičan.

“Ako Čola bude pjevao na Ušću, ja mu toplo savjetujem da te pozove”, rekla je Goca kroz suze, zahvaljujući Marku što se prijavio na ovaj show.

“Ti se ovdje poigravaš s našim emocijama, jer lako dolaziš do naših srca. To je fenomenalno”; rekao je Milan, dodajući kako u njegovom glasu postoji nešto što može doprijeti do svačijih srca, savjetujući mu da ostane kakav jeste.

”Ti si naše malo slatko čudo, gospodin čovjek. Tako se energetski otvoriš kad pjevaš, da nas usisaš u energiju i kasnije nas izbaciš, kao snađite se s ovim što sam vam dao. Ti nisi ni svjestan kakav talent imaš. Trema nije primjerena tvom daru i osvjesti se kakav dar imaš”, rekla je Jelena.

Leontina je prokomentirala kako će Marko postati vanserijski pjevač i ponosna je što je prva vidjela njegove korake.

”Marko je definitivno najbolji pjevač koji će biti u narednom razdeblju. Ono što nam daješ je nevjerojatno ti si neka metafizika, ti si neobjašnjiv”, prokomentirala je Leontina.

The following two tabs change content below.

MarijaAna

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

About The Author

Nova mora ćeš moći otkriti tek kad stekneš dovoljno hrabrosti da iz vida izgubiš obalu.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.