Po treći put u Mostaru Mepas Mall organizira MakeOver show u suradnji s Faks Helizimom i popularnim stilistom Emerikom Gudeljem. Između brojnih prijava koje su pristigle na Facebook stranicu, stručni žiri morao je odabrati tri najbolje.

Nakon teškog zadatka, tri djevojke koje su izborile finale pokazat će kako se snalaze u ulozi stilista, kako funkcioniraju pod pritiskom slažući idealne modne kombinacije za modele na zadanu temu, sve u sat vremena.

Cjelokupnu potragu za savršenim lookom pratit će budno oko modnog stručnjaka Emerika Gudelja, koji će odlučiti o uspješnosti i plasmanu naših djevojka.

Najbolje plasiranu natjecateljicu očekuje nagrada – shopping u vrijednosti od 500 KM, drugoplasiranu od 200 KM, dok će trećeplasirana djevojka osvojiti 100 KM kupovine u Mepas Mallu.

Generalni pokrovitelj eventa je popularni praškasti deterdžent Faks Helizim, prijatelj mode još od davne 1968. godine.

”Zahvaljujemo zakupcima koji su se uključili u event, od kojih će kandidati moći posuditi odjeću i odjenuti modele po svojoj želji”, priopćeno je iz Mepas Malla.

Za šminku modela, po uputama naših natjecateljica, pobinut će se tim vizažista iz Floris parfumerije, dok su za frizuru odgovorni stručnjaci iz frizerskog salona Red Carpet 2.

Stilist, finalistice i njihovi modeli nakon zahtjevnog i stresnog kombiniranja moći će se opustiti u namještaju salona Elegant iz Mostara te se napuniti energijom uz energetsko piće Red Bull. Iz Red Bulla su pripremili dovoljne količine pića i za sve posjetitelje događaja.

Dio bogatog programa su Keune corner i Techno shop, koji će prezentirati novi model mobilnog telefona Prestigio Grace.

Ne propustite ovaj zabavni događaj, dođite u Mepas Mall, budite dio bogatog programa i podržite naše kandidatkinje u neumoljivoj borbi za najbolju stilisticu.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.