Bosanskohercegovački fanovi velike makedonske glazbene dive Kaliopi ponovno će moći uživati u jednom od ponajboljih vokala naše regije. Kaliopi ponovo kreće na bh turneju koju započinje na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače koncertom u Tuzli, u Bosanskom kulturnom centru, a dan kasnije nastupa u Banja Luci, u Banskom dvoru.

Turneja se nastavlja 16. veljače u Mostaru, u velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, 17. veljače u Zenici u Bosanskom narodnom pozorištu, a završava se 18. veljače u Sarajevu, koncertom u Bosanskom kulturnom centru, priopćeno je.

U sklopu svoje BH turneje, Kaliopi će promovirati svoje najnovije hitove, ali će publici zapjevati i brojne starije pjesme, iz svojeg bogatog pjevačkog i autorskog glazbenog opusa.

Uz aktualni singl ”Rođendan” s kojim je pokorila top ljestvice u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji i Hrvatskoj, njezin nedavni hit ”Kesteni”, obrada pjesme grupe Alisa i dalje se vrti u radijskom eteru i oduševljava publiku i fanove.

Kaliopi će tijekom predstojeće koncertne turneje u BH svoje brojne bosanskohercegovačke fanove provesti kroz hitove koji su obilježili njezinu blistavu karijeru.

Od kultnih pjesama kao što su ”Rođeni” (Bato) i ”Kofer ljubavi”, pa sve do hitova ”Ljubičice”, ”Crno i belo”, ”Mrvica”, ”Melem”, ”Dona” i dr.

Kaliopi, koja glasi kao najmoćniji i najupečatljiviji ženski vokal naših prostora ponovo je udružila svoje kreativno-glazbene snage s producentom Romeom Grillom s kojim je osamdesetih stvarala i svoje prve hitove, pa tako svi njezini aktualni hitovi nastaju u zajedničkoj ”glazbenoj radionici” Grill-a i Kaliopi.

Koncertnu turneju Kaliopi producira Tomislav Kašljević, a očekuje se da će ulaznice za sve gradove planuti, priopćeno.

The following two tabs change content below.
Vanja
Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

About The Author

Vanja

Najveća sreća u životu je uvjerenost da smo voljeni – voljeni zbog toga kakvi jesmo ili još više, usprkos tome kakvi jesmo

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.