Make up artist Irina Vrankić svoj posao šminkerice smatra pravom umjetnošću. Vlasnica je nekoliko diploma, a službena je visažistica talijanskog brenda Barbara Bort. Put u kozmetičke vode krenuo je završetkom škole šminkanja u Splitu, gdje je i radila jedno vrijeme.

”Nakon toga uslijedili su razni seminari i privatne edukacije koje sam s vremenom iskustvom upotpunila i otvorila svoj salon s kompletnom ponudom šminkanje,ugradnja i nadopuna noktiju,  pedikir, manikir, njega lica. Što se tiče edukacija pored redovnih seminara,edukacije extenzije trepavica,najponosnija sam na diplomu Atelier make up Paris i inovativnom 3D tehnikom čiji proizvodi su također  vrhunske kvalitete i koji već krase moju make up kolekciju”, rekla je Irina za Moja.ba.

Irina kaže kako je konkurencija u njezinom poslu poželjna, ali kako se ovo zanimanje degradira zbog velikog broja needuciranih osoba koje se bave s ovim. Kaže kako uživa u ovom što radi i kako je najsretnija kada dama iz njezinog salona izađe s osmijehom na licu. Poseban ponos, ali odgovornost donosi joj šminkanje mladenki.

Zanimljiva vizažistica ističe kako se sve veći broj žena odlučuje profesionalno našminkati za različite prigode.

”Srećom,sve češće i za različite prigode dame se odlučuju profesionalno našminkati tako da mojoj kreativnosti nema kraja. Izazov je imati 5ili 10 dama koje recimo dolaze povodom iste prigode,a ja želim da svaka bude drugačija i posebna jer sve to i jesu”, ispričala nam je Irina.

Irenu smo pitali koje trendove preporučuje za nadolazeće proljeće/ljeto. ”Svjetski trendovi nalažu ponovo oči uokvirene eyelinerom,prirodni look,ali novost je plava boja na očima,što je doza osvježenja nakon svih ”nude” i sivih tonova. Sto se pak tiče usana i noktiju crveno je broj jedan”, savjetuje Irina.

Irina je inače majka troje djece, diplomirala je Višu upravnu, a od diplome pravnika je  dijeli pet ispita koji čekaju malo više raspoloživog vremena.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.