Ni u najgorim snovima nije zamišljala da bi položaj dječjih krevetića mogao biti koban za njezine blizance.

Majka Alison Johnson na Facebooku je, naime, objavila što se dogodilo njezinu sinčiću zbog položaja krevetića u spavaćoj sobi kako druge majke ne bi pogriješile kao ona, a njezina objava na društvenoj mreži podijeljena je više od 42 tisuće puta.

Majka je krevetiće svojih blizanaca stavila jedan pokraj drugoga, ali s razmakom od desetak centimetara između njih. Krevetići su bili uglavljeni tako da se nisu mogli micati, piše Večernji list.

Toga dana njezinu sinu Calebu bilo je vrijeme za spavanje. Majka ga je spustila u krevetić i izišla iz sobe. No, dječak je ustao i odlučio prijeći u sestrin krevetić. Prekoračio je ogradicu, no skliznuo je i zapeo glavom između dva krevetića.

– Koristio je zadnji atom svoje energije da se svojim malim ručicama drži za ogradicu. Da se pustio, visio bi samo na glavi – napisala je u svojoj objavi Alison Johnson.

Kaže kako je sreća da, kao i obično, spavanje djeteta nije iskoristila za tuširanje kao što to radi većina majki.

– Da sam to ovaj put učinila i došla ga provjeriti pet minuta kasnije, doslovno bi se objesio. Nikada u životu nisam vidjela potencijalnu opasnost u ovome – napisala je majka i zamolila svoje prijatelje da podijele njezinu objavu kako se to nekome ne bi dogodilo.

The following two tabs change content below.

About The Author

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.