Magdalena Bogić, koji mnogi poznaju iz popularnog regionalnog showa X Factor, predstavila je tada svoj novi singl, kojim je i započela suradnju s diskografskom kućom Hit Records ‘Više od sna’.

Nova je skladba ovih dana dobila svoj prateći video broj snimljen na posebnom mjestu, koje Magdaleni jako puno znači, ‘Mjesto u kojem smo snimali je “Dom Kulture” i nalazi se u mom gradu. Drugačije je snimati na mjestu gdje prvi put dolaziš, a drugačije kada znaš da taj ambijent nosi sa sobom priču. Tu sam prvi put pustila svoj glas, prvi put doživjela pljesak publike , osvojila svoju prvu nagradu i na kraju krajeva, otkrila što je moj san.’

Raditi spot bilo je zaista uzbudljivo, uprkos hladnoći koja je vladala u prostoru, ali kojoj nismo dopustili da nam pokvari ugođaj i trenutke kroz koje smo doživjeli tijekom snimanja. Koliko je dvorana bila hladna toliko je krila u sebi neku toplinu koja me iznova podsjeti na moj početak.’, istaknula je Magdalena.

‘Više od sna’ rezultat je suradnje Magdalene Bogić s poznatom autorskom obitelji Buljan, pa tako Sonja potpisuje tekst, dok je Miro zaslužan za glazbu, aranžman i produkciju.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.