Ljubitelji mode imali su priliku uživati u sinoćnjem spektaklu, trećem po redu Makeoveru by Emerik Gudelj.

Natjecateljice, buduće stilistice su imale težak posao, za samo pola sata s ograničenim budžetom kreirati savršen outfit, šminku i frizuru za odabrane modele. Ljupki modeli su uz pomoć stilistica utjelovili Davida i Viktoriju Beckham, a treći model je predstavljao formalni outfit u kombinaciji sa sportskim elementima. Natjecateljice su uspjele kreirati savršen modni izgled na zadane teme i osvojile vrijedne nagrade.

Pobjednica Lucija je dobila poklon bon u vrijednosti od 500 KM, drugoplasirana Iva 200KM, dok će trećeplasirana stilistica Selma uživati u 100KM kupovine u Mepass Mall centru. Pored novčanih nagrada stilistice i njihovi modeli su osvojili i druge vrijedne nagrade sponzora.

Generalni pokrovitelj eventa je popularni praškasti deterdžent Faks Helizim, prijatelj mode još od davne 1968 godine. Organizatori se zahvaljuju zakupcima koji su se uključili u event, od kojih su djevojke mogle posuditi odjeću za savršen izgled modela i pri tom se odlično zabavile. Za šminku finalistica pobinuo se tim vizažista Floris parfumerije uz profesionalnu Estee Lauder kozmetiku; dok je za frizuru odgovoran vrijedni tim frizerskog salona Red Carpet 2.

Stilistice i modeli su se nakon zahtjevnog i stresnog kombiniranja mogli opustiti u namještaju salona Elegant iz Mostara.
Ukoliko ste propustili ovaj zabavni događaj, posjetite Facebook stranicu Mepas Malla i pogledajte kombinacije budućih modnih stilista.

The following two tabs change content below.

Ostavi komentar

Email adresa nije obavezna, isto tako neće biti objavljena.